Баща му не успя да го прежали и си отиде от

...
Баща му не успя да го прежали и си отиде от
Коментари Харесай

След гибелта на Емилиано Сала в океана проклятие преследва семейството му

Баща му не съумя да го прежали и си отиде от инфаркт, сестра му опита да се самоубие, а майка му се срина душевен
“Здравейте, братчета, по какъв начин сте? Сега съм в самолета, който като че ли ще се разпадне на части. Ако до час и половина няма вест от мен... Не знам дали ще пратят някой да ме търси, тъй като няма да ме намерят, само че кой знае. Олеле, какъв брой ме е боязън! ”, трескаво написа в телефона си Емилиано Сала, до момента в който всичко към него се тресе.

Опитва да направи онази магия, в която всички ние имаме вяра - в случай че предречеш нещо доста ужасно, то просто няма да се случи. Не се получава. Посланието му в обществените мрежи се оказва пророческо. Самолетът се разрушава във водите на Ламанша и мечтаещият за славно бъдеще футболист потъва в океанските дълбини.

Спасителите въпреки всичко съумяха да намерят тялото му, до момента в който това на водача изчезна вечно. Трагедията с аржентинския голаджия през януари 2019 година потресе международния футбол и отприщи поредност от други несгоди, застигнали най-близките му хора. Твърде доста тъмна сила се концентрира в това злощастие, което мъчно може да се опише с думи. Дори сухите обстоятелства предизвикват болежка, когато бъдат изброени.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР